SMP (scalp micropigmentation) behandling

Få selvtilliden igen

 

Den perfekte illusion af hårstrå

Hvad er scalp micropigmentation?

Scalp micropigmentation (SMP), er en form for semipermanent tatovering, som efterfølgende kræver minimal vedligeholdelse.

SMP er et alternativ til dig som måske overvejer en hårtransplantation. Vi kan ikke give dig dit lange hår tilbage, men vi kan med vores teknikker pigmentere din hovedbund, så den fremstår som en tæt barberet hovedbund fyldt med små hårstubbe. Derved vil du igen få en hårgrænse og dermed et meget yngre udseende og styrket selvtillid.

Til pigmenteringen benytter vi det bedste udstyr og blæk på markedet, for at genskabe et perfekt resultat og i en farve som passer til netop til dig og dit eksisterende hår.

Vi er et lille team af passionerede behandlere, som vil give dig den bedste behandling til en fair og fast pris. Uanset hvor mange SMP behandlinger der skal til førend du bliver 100% tilfreds.

Vores mest populære SMP behandlinger

Tindinger

Har du høje tindinger kan vi lave en ny hårlinie. Det rammer ansigtet ind og giver et yngre look. Det er dog vigtigt at du efterfølgende holder dit hår kortklippet, for at det ser naturligt ud.

Måne

Er du begyndt at blive tynd i toppen, og føler du at hovedbunden er for synlig igennem dit sparsomme hår. Så kan vi lægge en farve i hovedbunden så dit hår vil synes kraftigere. Under selve behandlingen skal dit hår helst være kort så vi kan komme til.

Komplet isse

Er du helt skaldet vil SMP gøre dig mange år yngre. Vi laver en ny hårgrænse på dig i en form som passer til dit ansigt. Vi pigmentere ned i dit eget hår hele vejen så overgangen bliver nærmest usynlig Det er dog vigtigt at du efterfølgende holder dit hår kortklippet, for at det ser naturligt ud.

Arsløring

Hvis du har fået hårtransplantation, har du sikkert et eller flere ar i hovedbunden som du ønsker camufleret. Til det er SMP utroligt effektivt. 

Manglende fylde i transplanteret hår

Har du fået lavet hårtransplantation, men er utilfreds med fyldet deri. Så kan vi effektivt lægge en farve med SMP i hovedbunden, hvorved håret vil synes kraftigere.

Opretning

Har du fået lavet en dårlig behandling andet steds, er du meget velkommen til at komme forbi og få det rettet op til en fair pris.

erfaringer med hårtransplantation og SMP

Vi har mere end 5 års erfaring med SMP, og har egne erfaringer med hårtab, hårtransplantation og ar. Derfor ved vi hvor stor påvirkning hårtabet kan have på krop og sjæl.,

Dårlig SMP-behandling? Kom til os og få det rettet

Efterhåneden som folks kendskab til Scalp Micropigmentation bliver større, og efterspørgslen på behandling stiger, åbner stadig flere klinikker og tilbyder SMP.

Desværre har ikke alle behandlere den rette erfaring og passion for arbejdet. Det har vi desværre set flere eksempler på gennem vores 5 år med SMP. De fleste henvendelser vi får med opretning, drejer sig om fronten som ikke ser naturlig ud og pigmenteringen som generelt er uensartet udført, eller nærmest er forsvundet.

Er du så uheldig at have fået lavet en SMP behandling som du ikke er tilfreds med, så kom til os og få det rettet op. Vores arbejde med hver enkelt kunde er en passion for os, og vi vil gøre vores bedste for at du bliver 100% tilfreds, også selvom du ikke kom til os først.

Vi kan rette op på det meste, og fjerne dots med vores Non-laser teknik som går ind og fjerne uønskede dots uden brug af smertefuld laserbehandling. Kontakt os for at få en pris på opretning.

smpcity

Spørgsmål og svar

Herunder har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål, som vi får om SMP behandlingen. Finder du ikke dit svar her, er du altid meget velkommen til at kontakte os

Er behandlingen smertefuld?

Vi bruger de tyndeste nåle på markedet, og da vi deponere blækket I de øverste hudlag, for at få så små dots som muligt, er der minimal smerte ved SMP. Ved 3D-Microblading påfører vi altid en effektiv bedøvende crème, hvorved smerterne begrænses.

Hvor lang tid tager en scalp micropigmentation behandling?

En fuld behandling tager ca. halvanden time, med en lille pause imellem.

Du skal forvente at komme 4-6 gange før vi har opnået et perfekt slutresultat Du kan se tv eller netflix imens vi arbejder.

Ser scalp micropigmentation naturligt ud?

Ja. Vi justere hårlinie og tæthed fra gang til gang, så resultatet vil se helt naturligt ud på dig, og blende naturligt ind I dit eget hår.

Er det nødvendigt at barbere mit hoved i fremtiden efter SMP?

Det kommer an på hvilken behandling du har fået. Hvis du har en skaldet isse, og har fået SMP på hele området, er du nødt til at trimme dit hår med jævne mellemrum, så det ser naturligt ud. Personligt barbere vi os en gang om ugen. Hvis du har fået sløret måne eller ar, eller har du transplanteret hår, så vil du måske vælge at lade håret gro.

Er Scalp micropigmentation permanent?

SMP er en semipermanent behandling. Dvs. at den ligger meget yderligt I huden, og derved ikke er så konstant som en alm. tatovering. Din hud udskiftes hele tiden, og efter en årrække vil du måske ønske en touch-up. Vi har erfaret at der går ca to år, inden der med fordel kan gives en enkelt behandling på området for at friske behandlingen op.

Vil der være risiko for at pigmentet ændrer farve?

Til SMP bruger vi blæk fra BISHOP SMP, som er specialister indenfor området. Blækket er beregnet til formålet, og uden blåt farvestof. Vi har god erfaring med dette blæk. Minimal udflydning i huden gør resultatet naturtro over længere tid.

Jeg har stadig hår på hovedet men det er tyndt. Kan I hjælpe?

Ved at lægge gøre din hovedbund mørkere med SMP, vil dit eget hår se kraftigere ud.

Vi har gode erfaringer på dette område. Også I fronten med længere hår, kan vi med en hybrid af SMP og 3D-Microblading opnå en naturlig tæthed.

Vil det være tydeligt for folk omkring mig, at jeg har fået SMP?

Efter endt behandling, er der ingen som vil kunne se, at det ikke er dit eget hår. I den måned hvor behandlingen pågår, vil der ses et resultat, men da vi fylder på og justere hver gang opnåes den perfekte illusion først efter endt behandling.

Ødelægger SMP hårvæksten?

Nej. SMP påvirker ikke din hårvækst. Blækket vi bruger er 100% organisk og indeholder ingen stoffer som påvirker hårvæksten.

Hvor lang tid holder SMP?

Du skal forvente SMP behandling holder 2-4 år. Det lysner over tid. Holdbarheden afhænger i høj grad af din omhu med korrekt aftercare og påføring af solcreme ved soldyrkning.

Hvor lang tid holder 3D-Microblading?

Ved 3D-Microblading laves større åbninger i huden, og risikoen for påvirkning af pigmentet er øget i forhold til SMP. Regn derfor med ca. 1 år ved omhyggelig aftercare efter behandlingen.

Hvorfor er i billigere end andre på markedet?

Vi har begrænset vores faste udgifter, og beskæftiger os også med andre ting. Vores arbejde i klinikken er en passion for os, og vi glædes over at kunne hjælpe andre, som står i samme situation som vi engang gjorde.

Kan I også fjerne tatoveringer?

Vi kan med vores Non Laser metode fjerne/lysne mindre områder af pigment øverst i huden. Dog ikke egentlige tatoveringer.

Kan jeg også få behandlinger senere på aftenen?

Ja vi er fleksible, og har ofte behandlinger sent om aftenen.

Vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere

gennem flere år

Labina

Labina levere vore nåle og udstyr til pigmentering og 3D-Microblading. 

Med det bedste udstyr på markedet kan vi lave den bedste og mest virkelighedtro hårillusion. 

BISHOP SMP

BISHOP SMP er vores nye leverandør af blæk til SMP. Blækket leveres i flere farveneuancer, så vi kan matche dit eget hår perfekt.

Pigmentet er beregnet til formålet, og er udviklet til at holde farveneuancen over flere år. Typisk 2-4 år ineden en opfølgning bliver nødvendigt.

TROMBORG

Danske TROMBORG leverer vores aftercare, som yder den bedste healingseffekt. Derved kan du dagen efter behandlingen tage på job uden gener og rødmen fra behandlingen.

Kontakt os

8 + 12 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk