SMP priser

Fast pris på hele behandlingen
 

Hårillusion siden 2015

SMP til priser hvor alle kan være med

SMPcity er en klinik som er etableret på baggrund af vores personlige passion, for at afhjælpe de gener som kan opleves i forbindelse med hårtab. Derfor skærer vi ned på de faste omkostninger, så priserne på SMP er tilgængelige for alle.

Ovenfor kan du se udgangspunktet for SMP pris, men din pris vil altid være individuel. Prisen fastlægges med udgangspunkt i dit behov og din hudtype. Derfor får du en fast pris på hele behandlingen, uanset om du har brug for 3 eller 6 behandlinger.

Behandling af komplet isse

FØR OG EFTER

Kom forbi os på halmtorvet og se flere billeder af vore behandlinger

Er SMP det rette for dig?

w

Er du i tvivl

Ikke alle har et problem med at tabe håret. Det kan være man har nået en alder hvor man ikke syntes det er et problem, og har sluttet fred med sig selv, om at sådan er jeg bare.

Men hvis det er et problem for dig, og du dagligt feks. skjuler dit hårtab med paryk, en kasket eller på andre måder undgår, at folk skal lægge mærke til dit manglende hår, så burde du overveje at få gjort noget ved det.

Vi har mange kunder som har fået hårtransplantationer, som efterfølgende ikke er tilfredse med fyldet i håret. Er du en af dem så kan vi også hjælpe dig. Vi har selv været “det hele” igennem.

Hos SMPcity kan du allerede ved en gratis konsultation, se hvordan SMP vil se ud på dig. Vores rutinerede personale kan råde og vejlede dig, så du bedre kan tage et valg på et oplyst grundlag.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller via hjemmesiden / mail hvis du har spørgsmål eller ønsker en ca. pris ud fra et billede.

Kontakt os

3 + 4 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk