Hårtab Mænd

Skab illusionen af hår

 

Få genskabt hårgrænsen og øg selvtilliden

Mange mænd lider af hårtab

Rigtig mange mænd oplever på et tidspunkt i livet, at de helt eller delvist lider af hårtab. Mange oplever det som et problem, som enten afhjælpes ved brug af hat, paryk eller noget helt tredje.   

SMP kan ikke kurere hårtab, men kan til gengæld skabe en perfekt illustion af hår. Mange oplever at SMP behandlingen både booster deres selvtillid og giver et yngre udseende. 

Hos SMPcity er du i gode erfarne hænder, da vi også selv har erfaringer med hårtab og konsekvenserne af dette. 

Har du spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan også se vores FAQ, hvor vi har besvaret de mest almindelige spørgsmål.

Behandling af hårtab

Bedste udstyr og materialer

 

 

 

Fast pris

 

 

 

Unik visualisering og vejleding

 

 

 

gratis touchup

 

 

 

Bedste udstyr og materialer 

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste behandling af deres hårtab. Derfor bruger vi udelukkende materialer, hvis kvalitet vi kan stå inde for. For dig betyder det, at du bliver behandlet med det bedste udstyr på markedet, for at skabe den mest virkelighedstro hårillusion, til at dække dit hårtab.

Fast pris

Hos SMPcity får du fast pris på din behandling. Det betyder at usanset om du behøver 3 eller 6 behandlinger, så vil prisen ikke ændre sig. Prisen på behandlingen er afgjort af din huds kvalitet og vil blive bestemt på første konsultation. Det betyder at der kommer ingen ubehagelige tillægspriser undervejs i forløbet. Dét mener vi er en fair pris.

Før SMP mod hårtab

Efter SMP mod hårtab

Unik visualisering og vejledning

Ved din gratis konsultation benytter vi vores unikke visualisering. Med denne kan du se hvordan det færdige resultat vil se ud på dig. Dette giver dig det bedst mulige besultningsgrundlag for at få foretaget SMP mod hårtab. Vores kompetente behandlere er altid klar til at give dig den bedts mulige vejlening, for at sikre et resultat som du bliver glad for i mange år.

Gratis touchup

SMP kræver minimalt vedligeholdelse, men dog vil det ofte være nødvenligt med en touchup. Hos SMPcity tilbyder vi en gratis touchup 1 år efter du har fået foretaget din behandling. Her vil vi justere hvor der vil være forsvundet noget pigment, så du får en vedvarende dækning af dit hårtab. 

Jeg tabte håret i en tidelig alder, men efter en fuld SMP behandling hos Morten, har jeg igen fået en hårgrænse og sløret mit hårtab. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og er nu ved at uddanne mig til SMP-tekniker hos SMPcity.

Martin Skotte

Flycontroller, SAS

Kontakt os

13 + 8 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk