smpcity

3D-Microblading

 

Den perfekte illusion af hårstrå i bryn og hårlinie.

SMPcity

3D-Microblading

3D-Microblading er en semi-permanent bryn behandling, også kaldet “hairstroke”, som får det bedste ud af dine bryn.

Det er muligt at forbedre form, fylde og bredde på en æstetisk og naturlig måde, ligesom den rette formgivning af brynene kan være med til at give et visuelt ansigtsløft. 

Det er muligt at skabe perfekte bryn, selv hos personer med mangelfuld eller sparsom hårvækst i brynene. 

Vi blander pigmentet til at passe præcist til dig. Vi bruger udelukkende blade fra Labina til 3D-Microblading, og blæk fra Amerikanske SCALPA.

 Behandlingen tager ca. 2 timer. Meget af tiden går med at måle, tegne og formgive brynene. Vi vurdere ansigtsform, opmåling og så kigger vi individuelt på de nuværende bryn, så hele looket bliver så naturligt som muligt. Derefter ridser vi med et lille sterilt blad, farvepigment ned i din hud. Vi optegner hver eneste hairstroke i huden, hvilket får det til at virke super naturligt.  Det gør ikke mere ondt end man kan holde det ud. Vi påfører også altid bedøvende creme på området inden behandlingen.

Hvis ikke du har fået lavet 3D-Microblading før, eller har en sensibel hud, tilbyder vi at lave en gratis alergitest, ved at lave nogle få hårstrå på dig inden den egentlige behandling. 

Hos SMPcity forsøger vi at få dine bryn til at fremstå så naturlige så muligt med små fine hårstrå. Vi blander farven til at passe netop dig.

Ingen vil bemærke at det ikke er dine egne bryn.