Taber du håret?

Komplet behandling af issen

Rigtig mange mænd oplever på et tidspunkt i livet at begynder at få lidt tydere hår på toppen og nogle taber håret helt. Det betyder dog ikke nødvendigvis at du behøver at leve som skaldet resten af livet.

Hvorfor taber man håret?

Hårtab skyldes det mandelige kønshormon testosteron, som får hårsækkene til at skrumpe, hvilket resulterer i hårtab. Hvis du taber håret vil det ofte være arveligt. Se på din far og så vil du ofte få en fornemmelse af hvor din hårgrænse er på vej hen. For mange sker tabet af håret gradvist. Ofte starter det med høje tindinger, som fører til måne og efterfølgende tab of hele håret. Dog kan man ikke sige at det at tabe hår, er ens for alle. Flere kan opleve at det kun er noget af håret, som forsvinder, mens andre vil opleve et tab af alt håret på én gang.

Fælles for mange som taber håret, er dog at de føler sig utilpas med det nye udseende. Nogen oplever at de pludselig ser ældre ud, mens andre mister en del af selvtilliden. Nogen igen vil dog være uberørt af at tabe håret. Hvis du hører til den førstnævnte gruppe, så er der råd at hente.

Jeg taber håret, hvad skal jeg gøre?

Der findes mange løsninger på at håndtere tab af håret. Hvis du ønsker fremstå som havende hår, med minimum vedligehold, så er SMP noget for dig. SMP står for skalp micropigmentation, hvilket er en metode til at skabe illusionen af hår. Dette gøres ved at lave en slags hår tatovering. Processen er smertefri og får issen til at syne dækket af hår.

Pris på behandling af hårtab

Din pris på SMP behandlingen beregnes altid individuelt, så du får dækket lige præcis dit behov. Vi sørger for at holde omkostninbgerne ned, så vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser på SMP behandinger. Desuden får du en fast pris på hele forløbet og gratis touch-up. Du kan læse mere under fanen priser, eller booke din gratis konsultation her.

FØR OG EFTER

Herunder kan du se nogle eksempler på behandlinger vi har foretaget for kunder som har lidt af at tabe håret helt eller delvist

Kontakt os

4 + 12 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk