Begrænset skægvækst?

Få skægstubbe!

Særligt de seneste år er skæg blevet den helt store modedille for mænd. Men have gør du, hvis du ikke kan gro skæg, eller hvis skægget kun vil komme ud i klumper? Det findes der råd for!

Hvordan får man skægstubbe?

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at hvis du ikke har skæg, kan det være svært at få det til at gro. Men det betyder ikke at du behøver at gå skægløs. Med SMP og 3Dmicroblading kan du få den perfekte illusion af skægstubbe. Ikke alene bliver resultatet rigtig flot, men kæresten vil formentlig også beundre dine skægstubbe, som ikke kradser. SMP står for skalp micropigmentation og er en semipermanent hår tatovering. Ved at kombinere SMP og 3Dmicroblading opnås et meget virkelighedstro look, som kræver minimal vedligeholdelse.

Hvad koster SMP skægstubbe?

Prisen på en SMP behandling af skægstubbe ligger fra 1.500 kr. og bliver vurderet individuelt, baseret på din hudtype. Du får altid en fast pris på din behandling, så der ikke forekommer ubehagelige overraskelser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke en uforpligtende konsultation. 

FØR OG EFTER

Kontakt os

4 + 4 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk