Begyndende måne hår?

Vi kan hjælpe!

Har du begyndende måne hår eller er der ganske enkelt ikke mere hår tilbage på issen? Måne frisuren er noget som mange mænd døjer med i forbindelse med hårtab. Men det er ikke noget som man behøver at leve med.

Hvorfor får man måne hår?

Ofte vil det første tegn på hårtab være høje tindinger, som kan udvikle sig til en måne. Hårtab er ofte arveligt og skyldes det mandlige kønshormon testosteron. Det som sker er at kønshormonet får hårskækkene til at skrumpe. Ofte vil hårtabet ske gradvist over tid, men enkelte kan også opleve at tabe alt håret på en gang. Det er meget forskelligt, hvornår mænd oplever hårtab. Nogen begynder allerede i 20’erne at tabe håret, mens andre først oplever hårtab senere i livet.

Hvad kan man gøre ved måne hår?

Der findes mange forskellige måder at håndtere hårtab på. En af disse er SMP, som står for skalp micropigmentation. Med SMP laves en semipermanent hår tatovering, som giver illusionen af hår på issen. Behandlingen kan bruges som supplement til eksisterende hår, hvor det dog er vigtigt at huske at håret skal holdes kortklippet, for at give et naturligt look. SMP kan også benyttes til at skabe illusionen af hår på hele issen.

Hvad koster det at behandle måne hår?

Prisen på din behandling vurderes altid individuelt, men begynder ved 2.000 kr. Vi mener at SMP skal være tilgængeligt for alle, derfor holder vi omkostningerne nede, for at sikre din en konkurrencedygtig pris. Du er altid velkommen til en uforpligtende konsultation

FØR OG EFTER

Herunder kan du se nogle eksempler på behandlinger vi har foretaget for kunder med måne hår.

Kontakt os

11 + 11 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk