Problemer med høje tindinger?

Du er ikke den eneste!

Mange af vores kunder døjer med høje tindinger, og det er ret almindeligt blandt mænd. Nogle vælger at leve med dem, mens det er det stor gene for andre. Hører du til sidstenævnte kategori er det heldigvis noget at gøre.

Hvorfor får man høje tindinger?

Høje tindinger er som regel arveligt, altså hvis din far har det, er der stor sandsynlighed for at du også vil. Hårtab skyldes det mandelige kønshormon testosteron, hvilket også forklarer hvorfor der er flest mænd som lider af hårtab. Nogen vil opleve at høje tindinger er indledningen til hårtab på hele issen.

Der er desuden faktorer som kan bidrage til at fremskynde processen. Er du eksempelvis stresset, ryger eller lever for meget af usunde mad, kan dette få hårtabet til at starte tidligere. Søvnunderskud over en længere periode kan også være en bidragende faktor.

Hvad gør man ved høje tindinger?

En af de mulige behandlingsmetoder til høje tindinger er SMP, som står for scalp micropigmentation. Denne metode er en semipermenent hårtatovering, som efterfølgende kræver meget lidt vedligeholdelse. SMP kan bruges både som fyld til at dække huller, og til at skabe illusionen af hår på hele issen. Hvis du vælger at få en SMP behandling, er det vigtigt at huske at holde resten af håret kortklippet, for at få det mest naturlige look.

Er det dyrt at behandle høje tindinger?

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at få bugt med de høje tindinger, og også her er SMP behandlingen anbefalelsesværdig. Vores priser ligger fra 2.000 kr., og bliver endegyldigt bestemt af dit behov og din hudtype. Vi sørger for at holde de faste udgifter nede, for at sikre dig en fair pris på din SMP behandling.

FØR OG EFTER

SMP behandling af høje tindinger

Kontakt os

3 + 13 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk