Ar efter hårtransplantation?

Vi laver arsløring

Hvis du har fået lavet hårtransplantation, så er der også en rimelig sandsynlighed for at det har efterladt ar. Arene kan mindske din selvtillid, hvor du burde have oplevet et boost af igen at have fået hår.

Afsløring efter hårtransplantation

Afsløring kan hjælpe dig med at få selvtilliden tilbage og få håret til at fremstå komplet. At få dækket de grimme ar i hårbunden er prikken over i’et, som virkelig giver dig et boost. SMP er utrolig effektivt til at camuflere aret og giver det sidste finish til din frisure. SMP er en forkortelse for skalp micropigmentation, og det er en metode som virkelig begynder at blive anerkendt herhjemme. Du kan læse mere om SMP under vores behandlinger.

Manglende fylde efter hårtransplantation

Flere oplever at håret virker tyndt og at hovedbunden er synlig efter en hårtransplatation. Også her kan SMP hjælpe. Ved at lave SMP i hårbunden, gives illusion af hår som får håret til at syne kraftigere. Processen er smertefri og kræver minimal vedligeholdelse.

Pris på sløring af ar efter hårtransplantation

Vi sørger for at holde omkostningerne nede, så vi kan give dig den bedste pris på dækning af ar i forbindelse med hårtransplantation. Du får altid en individuel vurdering, hvorefter du får en fast pris på forløbet. Du kan læse mere under priser

 

FØR OG EFTER

SMP behandlinger af ar i forbindelse med hårtransplantation

Kontakt os

14 + 3 =

SMPcity
Halmtorvet 1. 1700 København V.

info@smpcity.dk

Ønsker du er ca. pris på en behandling, så send en mail med tydeligt billede til info@smpcity.dk